Muistelua vuodesta 2019 ja Me Naiset lehden haastattelu 

02.01.2020
Kulunut vuosi oli todella vaiherikas ja itselle henkisesti raskas. En olisi vielä keväällä vanhempainvapaalla osannut kuvitella mitä kaikkea tapahtuukaan. En ole riskien ottaja, mutta menin ja irtisanouduin työpaikasta jossa oikeasti viihdyin tosi hyvin. Vanhempainvapaan loputtua minua odottikin uusi työmaa. En tiedä olinko vielä edes täysin valmis palaamaan takaisin työelämään vauva-arjesta. Epäilen että olin jo valmiiksi stressaantunut siitä kaikesta muutoksesta mikä olisi edessä.

Kaiken huipuksi sattui vielä terveys pettämään kun uusi työ vaati enemmän fyysistä kuntoa kuin aiempi. Ei näytä tästä minun viallisesta lonkastani olevan siihen työhön mitä haluaisin tehdä. No se uraputki loppui sitten lyhyeen ja nyt sitä ollaankin työttömänä tietämättömänä tulevasta. Pitäisi keksiä itselleen kevyempi ja mieleinen ammatti, mutta ei ole hajuakaan mikä se olisi. Vaivan syy on tällä hetkellä mysteeri, täällä kirurgit eivät osaa sanoa mitään asiasta eli magnettikuvauksen jälkeen osoitteena olisi taas Turku.. 

Sattuman kautta sitten päädyin Me Naiset lehden (verkkoon) haastateltavaksi ja tekivät minusta artikkelin verkkosivuilleen. Juttu kertoo elämän tilanteestani, terveystaustastani ja tästä leivonta harrastuksestani. Hauska kokemus sinänsä, vaikkakin hieman huvittavaa. Paljon olen saanut jutun myötä yhteydenottoja lonkkavaivoihin ja leikkauksiin liittyen, mukava huomata ettei ole asian kanssa yksin ja ihmiset ovat valmiita antamaan vertaistukea. Tässä alla linkki lehtijuttuun:

https://www.menaiset.fi/artikkeli/ihmiset-ja-ilmiot/ihmiset/emma-26-tykkaa-tyostaan-kokkina-mutta-laakarin-tyly-tuomio<br>


Toivon todella että tämä alkanut vuosi toisi uusia tuulia elämään ja vaihteeksi jotain positiivista. Viime vuodessa mukavaa olivat lukuisat leivontaprojektini ja goivon että niitä saisi toteuttaa myös tänä vuonna mahdollisimman paljon erilaisia. Tässä kuvakollaasi lempi leivonta hetkistäni vuodelta 2019.💕 Hyvää alkanutta vuotta!